Website laten maken Weert

Op zoek naar een betrouwbare partner om een professionele website te laten maken in Weert? STRYV biedt maatwerk webontwikkeling die jouw bedrijf in Weert laat opvallen. Ontdek hoe onze expertise jouw online aanwezigheid versterkt en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Begin jouw avontuur: kleine stappen, grote dromen. Jouw succesverhaal begint hier!

Bij STRYV geloven we in jouw dromen. Elk groot succes begon met een klein idee en de moed om te beginnen. Laat je niet tegenhouden door twijfel; elk obstakel is een kans om te groeien. Start vandaag en leer, groei en triomfeer met STRYV aan jouw zijde.

“STRYV heeft een mooie website opgeleverd welke aan al mijn wensen voldoet. Vanaf het begin heeft Ruud actief meegedacht aan alle belangrijke facetten en het design voor de website. Bij problemen, vragen of nieuwe ideeën kan ik bij Ruud terecht en wordt alles snel opgelost, nog boven mijn verwachtingen. Ik kan STRYV aan iedereen aanraden! Dankjewel Ruud!”

Floor verkoopt trendy damesmode, accessoires en sieraden met haar webshop

Hoe werkt een website laten maken?

Nou, bij ons is het eigenlijk best simpel. We beginnen met een praatje om jouw wensen te bespreken. Dat kan gewoon via mail, telefoon, videogesprek of kom gezellig langs (op afspraak). Daarna maken we een vrijblijvende offerte op maat voor je. Als je die goedkeurt, gaan we meteen aan de slag en geven we je een idee van hoelang het gaat duren. Easy toch?

Bedrijf of vereniging in Weert?

Heb je een bedrijf of vereniging in de omgeving van Weert en wil je een nieuwe website laten maken? Of moet je huidige website gewoon een update krijgen? Geen probleem! Neem gewoon even contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. We staan voor je klaar!

Wat kun je verwachten als je STRYV een website laat maken?

Bij het maken van een website komt er meer kijken dan alleen het ontwerp. Wij zorgen ervoor dat jouw website na oplevering direct opvalt!

 • We regelen de domeinnaam op jouw naam en bedrijf.
 • Snelle, betrouwbare hosting met inclusief e-mailaccounts.
 • We zorgen voor een veilige verbinding met SSL-certificaten (dat groene slotje).
 • Onze broncode is gevalideerd voor een topervaring op alle internetbrowsers.
 • Razendsnelle laadtijden dankzij gevalideerde code.
 • Een uniek website-ontwerp, speciaal afgestemd op jouw branche en doelgroep.
 • We geven je een handige instructie bij oplevering, inclusief een geschreven handleiding.
 • Pagina’s en menu’s worden alvast voor je aangemaakt.
 • De pagina’s worden gevuld met tekst/content en geoptimaliseerd voor SEO.
 • We voegen ook wat mooie stockfoto’s toe, die we voor je bewerken en plaatsen.
 • Ons webdesign is responsive, dus jouw website ziet er altijd top uit op mobiel en tablets.
 • We melden je website aan bij Google voor snelle indexering.
 • We kunnen ook maatwerk functionaliteiten toevoegen, zoals een online agenda of uitgebreide formulieren.
 • En vergeet niet, onze service stopt niet na oplevering! We staan altijd voor je klaar.
Volg jouw pad en ontdek de kracht van mogelijkheden

Laat geen grenzen je tegenhouden; denk samen met STRYV in mogelijkheden en creëer je eigen weg naar succes. Elk obstakel is een kans om te groeien en te stralen. Bewandel jouw pad vol vertrouwen en moed.

Krachtige diensten voor online succes

Met onze uitgebreide diensten helpen we jouw bedrijf op te schalen en online te groeien. Van betrouwbare hosting tot doelgerichte SEO, wij bieden de tools die je nodig hebt om te excelleren in het digitale landschap.

“Snelle service. Zeer professioneel. Voor website en social media absolute top. Ook uitwerking van use cases en strategische product/marketing plannen een geweldige partner.”

Marina werkt als freelance Procesmanager Ruimtelijke inpassing en is consultant (zzp)

Volg jouw pad en ontdek de kracht van mogelijkheden

Laat geen grenzen je tegenhouden; denk samen met STRYV in mogelijkheden en creëer je eigen weg naar succes. Elk obstakel is een kans om te groeien en te stralen. Bewandel jouw pad vol vertrouwen en moed.

#ecofriendly

De wereldwijde internetbehoeftes zijn samen goed voor 4% van alle CO2-uitstoot. Daar willen wij als modern en verantwoord webdesign bureau niet bij horen. Daarom is klimaat een belangrijk thema in onze bedrijfsvoering!

Zo proberen wij alleen met hernieuwbare energie te werken en laten wij jaarlijks 494 bomen planten in Madagascar om de impact van onze energie co2 neutraal te krijgen.

bomen geplant
0
CO₂ neutraal
0 %