Ontdek ons portfolio

Sinds 2019 werkt stryv samen met fantastische klanten en partners aan interessante projecten. Of het nu een boutique webshop is of een videoplatform voor een onderwijsinstelling betreft, stryv heeft al voor diverse uitdagingen gestaan en begint altijd bij de belangrijkste stakeholder: de gebruiker. Ons portfolio vertelt het verhaal van het leveren van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten.

Begin jouw avontuur: kleine stappen, grote dromen. Jouw succesverhaal begint hier!

Bij STRYV geloven we in jouw dromen. Elk groot succes begon met een klein idee en de moed om te beginnen. Laat je niet tegenhouden door twijfel; elk obstakel is een kans om te groeien. Start vandaag en leer, groei en triomfeer met STRYV aan jouw zijde.

Toffe projecten

Wij gaan vaak verder dan ‘even een websiteje lanceren’. Er is al een grote verscheidenheid aan projecten langsgekomen. We laten je graag een aantal zien.

Benieuwd hoe wij jou verder kunnen helpen bij jouw ideeën? Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze diensten.

“STRYV heeft een mooie website opgeleverd welke aan al mijn wensen voldoet. Vanaf het begin heeft Ruud actief meegedacht aan alle belangrijke facetten en het design voor de website. Bij problemen, vragen of nieuwe ideeën kan ik bij Ruud terecht en wordt alles snel opgelost, nog boven mijn verwachtingen. Ik kan STRYV aan iedereen aanraden! Dankjewel Ruud!”

Floor verkoopt trendy damesmode, accessoires en sieraden met haar webshop

Onze Ambassadeurs

Inmiddels ondersteunen wij al diverse bedrijven in diverse branches, zowel B2B als B2C, website of webshop.

“Snelle service. Zeer professioneel. Voor website en social media absolute top. Ook uitwerking van use cases en strategische product/marketing plannen een geweldige partner.”

Marina werkt als freelance Procesmanager Ruimtelijke inpassing en is consultant (zzp)