Flore Beauty & Fashion

Inhoud

Floor

Floor ademt​ ondernemerschap; naast haar studie had ze al succes met een schoonheidssalon en nu gaat zij dit alles combineren met een kledingwinkel – Flore Beauty and Fashion. stryv helpt haar hierbij, o.a. met een webshop waarmee Floor haar kleding in Weert en ver daarbuiten kan verkopen.

Van Instafamous naar webshop

Na wat negatieve eerste ervaringen bij anderen – hoge kosten, zonder háár design en insteek gerealiseerd te krijgen – komen wij met elkaar in contact en al snel is de kogel door de kerk: samen gaan wij een fijne webshop creëren!

Op social media bood Floor al enige tijd haar kleding aan via prachtige foto’s. Geïnteresseerden konden vervolgens met een berichtje een kledingstuk bestellen. Betaling ging via een verstuurde ​Tikkie.​ ​Prima werkwijze, maar nogal omslachtig en tijdrovend. Floor had dit zelf ook al in de gaten en dus ging zij op zoek naar iemand die haar kon helpen.

Duurkoop is… duurkoop

​Bij gesprekken met andere webdesigners bleek voor Floor al snel dat het starten van een webshop niet goedkoop was; hoge opstartkosten en dan kreeg je een ‘standaard themaatje wat bij alle klanten werd gebruikt’, eigen wensen ging meer kosten. Belachelijk natuurlijk… Voor een klip-en-klaar website kun je ook naar de hosting-boer van tv! Als ondernemer wil jij graag ‘in controle’ zijn met een webshop die is afgestemd op jouw klanten. Een webshop voor kleding werkt namelijk toch anders dan een webshop voor fietsen!

Het was voor stryv dan ook duidelijk verhaal wat er moest gebeuren. Na het opstellen van een duidelijk plan met transparante offerte en een concrete tijdlijn, was Floor overtuigd dat zij de juiste partner had gevonden! Floor wist niet meteen hoe de site moest uit komen te zien, al had ze wel wat inspiratie. Daar slim te zijn met deze inspiratie en telkens door te vragen, kwamen we samen tot een ideaal plaatje.

Lancering webshop

Vandaag wordt haar webshop voor kleding gelanceerd; state of the art met handige winkelwagen, iDeal-integratie en persoonlijke verlanglijstjes die haar klanten kunnen delen op social media of met vriendinnen! Uiteraard ook met mogelijkheden om haar producten door te sturen naar winkelmogelijkheden van de social media, waar het voor haar allemaal begon. Ook beschikt zij nu over heldere en duidelijke gereedschappen om haar omzet en bezoekers te analyseren. En natuurlijk weet Floor dat onze service niet hier stopt; wij staan altijd klaar voor haar vragen, hoe klein of groot ze ook zijn.

Het succes ligt nu in handen van Floor zelf, maar met het oog op hoe ver ze nu al is gaat dat helemaal goed komen! Heel veel plezier met jouw shop, Floor!

Bezoek haar webshop!