Feest: 3 jarig jubileum!

Inhoud

September = Feestmaand

September 2019 werd de grote stap genomen; hobby werd onderneming met een inschrijving bij de Kamer van Koophandel in Roermond. Een ‘kleinigheid’ in het geheel van starten met een bedrijf. Maar tegelijkertijd ook een moment om bij stil te staan!

Diversiteit aan projecten

Bij het starten van de onderneming lag de focus op het maken van websites. In de afgelopen 3 jaren is er echter een enorme diversiteit aan projecten en disciplines voorbij gekomen;

  • voor diverse klanten verzorgt stryv het onderhoud van de sites,
  • met de investering in een server wordt inmiddels ook hosting aangeboden,
  • stryv verzorgt van een aantal partijen de social media, het adverteren op deze platformen en op Google (SEA),
  • heeft stryv webshops gebouwd voor winkels, maar ook boekingssystemen voor dienstverleners,

Maar ook is stryv de ontwikkelde partij geweest voor een volwaardige videodienst, voor een basisschool, die online media verbindt met offline lesmateriaal doormiddel van QR-codes.

Verhuizing en nieuwe telefooncentrale

Waar stryv begon als een bureautje in een kamer in huis, heeft stryv inmiddels een heus kantoor. Afgelopen jaar is het bedrijf verhuist naar Molenveldstraat 153 te Weert. Dit maakt het een stuk makkelijker om niet alleen via video, maar ook fysiek met elkaar in contact te komen.

Ook is het 06-nummer komen te vervallen. Om de bereikbaarheid die onze klanten gewend zijn te blijven garanderen, is er gekozen voor een professionele telefooncentrale die makkelijk met stryv mee kan groeien. Oh ja… mocht je het gemist hebben, stryv is nu bereikbaar op 0495 – 234 444.

Plannen voor de toekomst

Uiteraard betekend een jubileum niet dat er alleen maar naar het verleden gekeken wordt. Ook naar de toekomst toe heeft stryv nog grootste plannen.

Zo zal stryv steeds meer inzetten op het verbinden van offline en online met elkaar. We blijven er naar streven slimme oplossingen voor iedereen bereikbaar te maken. Speerpunt daarin zal zijn om ‘smart retail’ beschikbaar te maken voor lokale winkeliers. Benieuwd hoe? Kom dan zéker een keertje langs bij ons voor een goede kop koffie en een interessant gesprek!

Dankbaar naar jou

Dit jubileum is nog maar klein, maar zelfs deze kleine prestatie was niet mogelijk geweest zonder het vertrouwen van de ondernemers die gebruikmaken van onze diensten. Van schilder tot boutique, in Velsen of in Maastricht. Uiteindelijk is al dit moois waargemaakt door jullie! stryv is jullie dankbaar voor alle leuke contacten, kansen en mogelijkheden.